Geef privacy aan je tuin

Er zijn verschillende redenen waarom u privacy voorzieningen (zoals onder andere privacy doek, kunsthaag of vlechtwerk) kunt overwegen als aanvulling op uw afsluiting:


  • Privacy: Het meest voor de hand liggende voordeel is natuurlijk de privacy die deze toevoegingen bieden. Privacy doek, kunsthaag en vlechtwerken belemmeren het zicht van buitenaf en creëren een afgeschermde ruimte waarin u kunt ontspannen zonder nieuwsgierige blikken van voorbijgangers.
  • Bescherming tegen wind en zon: Ze bieden bescherming tegen wind en direct zonlicht, kunnen fungeren als windscherm en schaduw, waardoor uw buitenruimte comfortabeler wordt, zelfs op winderige dagen of tijdens hete zomers.
  • Eenvoudige installatie: Ze zijn over het algemeen gemakkelijk te installeren en kunnen worden toegevoegd aan bestaande afsluitingen zonder ingewikkelde constructie of verbouwingen.
  • Tijdelijke oplossing: Als u slechts tijdelijke privacy of schaduw nodig heeft, kunnen privacy doeken, kunsthagen en vlechtwerken een flexibele optie zijn. U kunt ze eenvoudig verwijderen wanneer dat nodig is.


Het is belangrijk om het juiste privacy doek of vlechtwerk te kiezen op basis van uw specifieke behoeften en de esthetiek van uw eigendom. Overweeg de mate van privacy, de gewenste stijl, duurzaamheid en het gewenste niveau van bescherming tegen de elementen bij het maken van uw keuze.


Hieronder ziet u een aantal voorbeelden van verschillende soorten zichtdoeken, kunsthagen en vlechtwerken.

Kiezen voor draad

In het algemeen zijn draadafsluitingen een praktische keuze voor eigendommen waar privacy geen cruciale factor speelt, en waar kosten, duurzaamheid en onderhoudsgemak belangrijke overwegingen zijn. Het is belangrijk om uw specifieke behoeften en prioriteiten in gedachten te houden bij het kiezen van het juiste type afsluiting voor uw situatie.


Binnen het kopje realisaties ziet u voorbeelden van draadomheiningen en verschillende vormen van privacy voorzieningen.

Realisaties van DRAADOMHEINING

Bekijk realisatie
DRAADOMHEINING
Draadomheining groen pantanet
Houthalen-Helchteren
Bekijk realisatie
Bekijk realisatie
DRAADOMHEINING
Draadomheining pantanet antraciet
Hasselt
Bekijk realisatie
Bekijk realisatie
DRAADOMHEINING
Draadomheining zwart plasitor nieuwbouwproject 100m
Sint-Truiden
Bekijk realisatie
Bekijk realisatie
DRAADOMHEINING
Draadomheining plasitor zwart
Stokrooi
Bekijk realisatie
Bekijk realisatie
DRAADOMHEINING
Draadomheining zwart plasitor
Heusden-Zolder
Bekijk realisatie

Andere diensten

OVERIGE DIENSTEN
OVERIGE DIENSTEN
poorten, draadpanelen en steenkorven
Bekijk dienst