Over VAJ Afsluitingen

Fabrizio Castiglione

Ik ben geboren en getogen in België maar ik heb een Siciliaanse achtergrond. Samen met mijn dochter, zoon en vriendin woon ik in Limburg - België, hier ligt ook de basis van mijn bedrijf.

In 2012 startte ik een eenmanszaak, waar ik samen met mijn oudere broer verschillende soorten afsluitingen plaatste.


VAJ Afsluitingen

Na al de verworven ervaring heb ik in 2021 de volgende stap gezet en VAJ Afsluitingen bv opgericht.

VAJ staat voor: Voor Al Je Afsluitingen. En zoals de naam al aangeeft, plaatsen wij diverse soorten afsluitingen en omheiningen voor zowel particulieren als (nieuwbouw) projecten. Een selectie van deze afsluitingen is te vinden op deze website.


Onze visie

Wij staan garant voor veilige en een professionele plaatsing met persoonlijk contact. Wij zijn hier om jou te inspireren en te informeren over de mogelijkheden van allerlei soorten afsluitingen. Met een focus op betrouwbaarheid en esthetiek willen we je helpen bij het nemen van een weloverwogen beslissing.


Ik, Fabrizio, ben de drijvende kracht achter VAJ Afsluitingen. Samen met mijn jongere broer Andrea's werken we hard en met veel plezier in dit bloeiende familiebedrijf. Wij zijn ten aller tijden bereid om vragen te beantwoorden.


Wij kijken uit naar een prettige samenwerking!


Fabrizio en Andrea'sWat u van VAJ Afsluitingen kunt verwachten

  • Professionele plaatsing: Het correct plaatsen van een afsluiting is van belang voor de duurzaamheid en effectiviteit ervan. Door de jarenlange ervaring van Fabrizio en Andrea's kunt u zo nodig rekenen op advies en professionele plaatsing.
  • Divers aanbod van omheiningen: VAJ afsluitingen heeft niet alleen jaren ervaring in het plaatsen van omheiningen voor zowel particulieren als grote projecten, maar heeft ook jarenlange ervaring met het plaatsen van verschillende soorten omheiningen. Wij plaatsen onder andere betonplaten, houten schuttingen, draadafzettingen, composiet afsluitingen, panelen en nog veel meer... Op onze website lichten we aan aantal verschillende omheiningen toe.
  • Allerlei soorten materiaal: Ontdek de verschillende materialen die worden gebruikt bij het vervaardigen van afsluitingen. Gedacht kan worden aan beton, hout, metaal, kunststof en meer. Onze materialen zijn van hoge kwaliteit en duurzaam.

VAJ Afsluitingen in actie